Få bort fläckar med Vinfläcksborttagaren

Har du lyckats spilla vin på din favoritskjorta? Oroa dig inte! Med Vinfläcksborttagaren från Ancies tar du enkelt och smidigt bort svåra fläckar från alla typer av textilier – till och med läder. Du behöver inte känna stressen att skynda dig till sprayburken, då du även kan få bort fläckar som är intorkade med denna succé-spray. Allt du gör är att spraya direkt på fläcken och Ancies unika formula börjar direkt lösa upp fläcken, därefter tvättar du det utsatta tyget i tvättmaskinen och så har du lyckats ta bort den ovälkomna fläcken – du kommer inte att bli besviken!

Trots namnet, så tar vinfläcksborttagaren bort mer än enbart vinfläckar; frukt-, bär- rödbets- och kaffefläckar för att nämna några. Med andra ord kan du ta bort alla typer av fläckar, på nästan alla typer av material, med denna unika produkt.

Så får du bort vinfläckar

Att ta bort fläckar kan verkligen vara en pina i många fall – framför allt bär, rödbetor och vinfläckar. Men med vinfläcksborttagaren från Ancies har du möjlighet att göra dina kläder rena och fläckfria. Inte heller är det speciellt komplicerat. Så får du bort fläckar:

  • Spraya direkt på fläcken (fläcken behöver inte vara färsk – produkten funkar lika bra på redan intorkade fläckar).
  • Låt sprayen torka in (du ser redan här resultat).
  • Tvätta den skadade produkten (med sprayen på).
  • Klart (fläcken är borta)!

Rekommenderat att ta bort fläckar med vinfläcksborttagaren

Självklart har denna unika produkt testats av olika människor för att garantera ett välkomnat resultat. Bloggerskan Linda som driver bloggen Häxans hus testade vinfläcksborttagaren på en antik linneduk, vilket kan verka modigt! Hon mosade in bär i den fina och ljusa duken, vilka hon lät sitta ett tag för att ge produkten en ärlig chans – och en tuff utmaning. Hon följde instruktionerna som gäller för att ta bort fläckar. Och vips! Den antika linneduken såg ut som ny. Linda blev nöjd och vi blev stolta!

Vi är många som kan känna igen oss i ett hektiskt liv. Med småbarn är fläckar något som tillhör vardagen, är vi stressade spiller vi lätt morgonkaffet, vinglaset rörs lätt hastigt under en trevlig middag och bären till morgonfilen ska vi inte ens tala om. Tänk att det nu äntligen finns en mirakelspray som enkelt tar bort de där allra tuffaste fläckarna. Du kan till och med rädda lädersoffan med Ancies vinfläcksborttagare – för att inte tala om alla tygmöbler och fina kläder som annars skulle varit förstörda.

Vinfläcksborttagaren – så får du bort du bort fläckar. På ett smidigt och enkelt sätt. Passa på och köp en till produkt här på vår hemsida. Vi har en hel uppsjö av spännande och smarta saker till hemmet. Köper du produkter för över 300 kronor så bjuder vi på frakten!