Vinfläcksborttagaren

Sedan 2004 har vi arbetat för en bär, frukt och vinfläcksfri värld. Flera hundra tusen borttagna fläckar senare fortsätter vi vår kamp.

Följd med oss  i vår kamp mot alla dyra och trista fläckar, det är slut på att de skall få kosta så mycket pengar och ta en massa energi från vår vardag.

Året Runt " Vilka fläckar kan vara svårare än blåbär, rödbetor och rödvin? Till och med sådana klarar vinfläcksborttagaren. Spraya, vänta och så är fläcken borta."

Hänt Extra " Det är sällan vi uppmanar till direkt köp, men Vinfläcksborttagaren är ett undantag, köp! Den har förvisso funnits ett tag men nu har vi upptäckt den. Tag med på festen eller ha den hemma. Bara spraya på fläcken och vänta - Vips! - så försvinner fläcken.

Matmagasinet " Vinfläckar kan vara en riktig festdödare. Men med en flaska vinfläckborttagare från Rajt kan du verkligen slappna av. Spraya , låt torka in och fläcken är faktiskt borta - du slipper t.o.m att gnugga. Fungerar på flera bovar som blåbär och rödbetor. 

Grapevine " Kul "gå-bort-present" istället för en blomma - Vinfläcksborttagaren.
Vinfläcksborttagaren - en praktisk miljövänlig spray som effektivt och skonsamt tar bort vin och fruktfläckar på dina mattor, vita dukar och andra textilier. Skaka och spraya sedan rikligt med roterande rörelser runt fläcken mot mitten. Låt behandlingen verka och torka. Vid svårare fläckar upprepa proceduren.

Vinfläcksborttagaren tar effektivt bort vinfläckar, blåbärsfläckar, hallonfläckar, rödbetsfläckar, kaffefläckar och vid upprepade behandlingar även svåra gräsfläckar. 

Ta enkelt bort vinfläckarna med Vinfläcksborttagaren

Med Vinfläcksborttagaren tar du enkelt bort svåra fläckar från alla typer av textilier. Spraya direkt på fläcken och den unika formula börjar direkt lösa upp fläcken, tvätta sedan det utsatta tyget i tvättmaskinen och njut av resultatet – du kommer inte bli besviken!

Fungerar även på de svåraste av fläckar

Vinfläcksborttagaren är verkligen en mirakelprodukt i dess sanna bemärkelse. Vi kan alla relatera till den där jobbiga känslan när man av misstag råkar välta ner vinglaset från soffbordet och katastrofen är ett faktum. Klassiska fläckborttagning metoder och husmorsknep såsom sodavatten och bakpulver gör sällan jobbet, men det är nya tider nu!

Vinfläcksborttagaren gör inte bara fläcken mindre synlig utan tar bort alla spår av fläcken. Med en unik formula löser Vinfläckborttagaren upp alla dryga fläckar. Från och med nu är varken bär, vin, soja eller syltfläckar några som helst problem. Så säg hejdå till husmorsknepen och välkomna Vinfläcksborttagaren in i ditt hem redan idag!

Användning

Låt oss säga att olyckan har varit framme och du råkat spilla ut ett glas med tranbärsjuice i soffan. Vanligtvis hade du förmodligen behövt lägga onödigt mycket tid och pengar på att försöka ta bort fläcken med hjälp av livsmedel med påstått fläck-lösande egenskaper eller dyra specialmedel – men nu är den tiden förbi!

Vinfläcksborttagaren, med sin unika formula och sammansättning, löser direkt upp fläcken och lämnar inga spår efter sig. Har du inte tid att ta itu med fläcken innan du går till jobbet men kommer hellre försent än riskera en ingrodd fläck i soffan? Inga problem! Vinfläcksborttagaren  fungerar precis lika bra på intorkade fläckar som på färska.

Kan jag använda Vinfläcksborttagaren på läder?

Inga problem! Vinfläcksborttagaren fungerar på de flesta material inklusive produkter tillverkade i läder. Har du exempelvis spillt vin eller sås på din skinnjacka kan det vara svårt att veta hur du ska gå tillväga för att bli av med fläcken. Just när det kommer till läder så finns där många skrönor om hur och vad man bör göra om olyckan är framme. Men nu är den tiden slut, men en enkel spray av Vinfläcksborttagaren blir du snabbt av med även de tuffaste fläckarna – även på läder!

Vinfläcksborttagaren – en succé!

Vinfläcksborttagaren är en global succé, med en uppsjö av nöjda kunder världen över har Vinfläcksborttagaren räddat många dagar med sina fantastiska förmågor. Så gör som många andra redan gjort och ta bort ett orosmoment ur ditt liv.

Så beställ Vinfläcksborttagaren redan idag och upptäck denna mirakelprodukt – gör fläckarna till en del av historien och våga leva utan oron över dryga fläckar som inte vill gå bort!